Indkøbskurv

Christina Watches

Se det nye katalog her:

Christina Watches & Jewelery 2018

Christina Jewelry & Watches er dansk designet ure og smykker af Christina Hembo. Alle Christinas ure er fremstillet i Schweiz, hvor kun de bedste ure såsom Rolex og Omega fortsat produceres, hvorimod de fleste ure, der i dag fremstilles som masse produktion i fjernøsten.

I alle Christinas ure sidder ægte brillantslebne ædelsten såsom diamanter, rubiner, safirer og ametyster.

Alle urene er designet af Christina Hembo, der i dag er det suverænt bedst sælgende schweizisk fremstillede urmærke i Danmark. Forklaringen er høj kvalitet, unikke designs, ægte ædelsten og attraktive priser.

Christina Jewelry & Watches er bedst kendt for serien Collect, hvor man starter med at købe et ur, der ligger fra 995 kr. Når man først har uret, er der uendelige mange måder man kan sætte det sammen på. Man kan isætte forskellige ædelsten i uret, udskifte remmen til en med farve på, topskiven kan også udskiftes til en med sten på og der kan tilkøbes et læderarmbånd hvor uret sættes på. Til armbåndet er det også muligt at købe forskellige charms. Det er med andre ord et ur, man selv designer, så det passer nøjagtig til ens smag.

Kom ind i butikken og se det store udvalg, og vi vil hjælpe og vejlede dig i at finde et ur eller smykke, der passer netop til dig.