Indkøbskurv

Lund of Copenhagen

Lund of Copenhagen er et dansk smykkehus, der kan spores tilbage til 1858, hvor guldsmedeeleven, Bernhard Hertz, bestod sin svendeprøve. Bernhard Hertz lagde grundstenen til ‘Bernhard Hertz’ – en succesfuld guldsmedeforretning i et dengang kriseramt Danmark. 

I 1958 – hundrede år senere – får den nyudlærte bestiksølvsmed, Flemming Lund, sølvmedalje for sit svendestykke. Bare 21 år gammel udnævnes han til landets yngste værkfører og får arbejde hos Svend Christensen. I 1967 dør Svend Christensen, og Flemming Lund overtager mesterens forretning med import af italienske guld- og sølvkæder.

I 1985 overtager Lund de velrenommerede firmaer ‘Bernhard Hertz’ samt ‘Kjeld Jacobsen – Brillantsmykker’ og ‘Volmer Bahner – Emalje- og smykkefirma’. Dermed bliver ‘Lund’ hovedleverandør til en betragtelig del af landets guldsmedeforretninger.

I sommeren 1995 indtræder Helle Lund og tilfører med ægte perler og halvædelstene forretningen en helt ny dimension. Hun overtager virksomheden efter sin mands død i 2001.

Vi forhandler Marguerit smykker og Dagmarkors fra Lund, samt lidt andet også. Herunder finder du et udvalg af de smykker vi har fra Lund of Copenhagen. 

Du kan ligeledes se de nyeste kataloger fra Lund her:

Lund katalog 19/20 Margueritter
Lund katalog 19/20 Dagmarkors

 

Finder du ikke det du søger?
Er det er en bestemt varer du søger, så kan det sagtens være vi kan bestille den hjem til dig. Ring til os på tlf. 75 62 54 77, og hør nærmere.