Huller i ørerne

 

I butikken skyder vi gerne huller i ørerne. Både i øreflippen og i bruskdelen.

Vi benytter systemet fra Inverness. Det er en af de mest skånsomme og sterile systemer til huller i ørerne. Der er mange forskellige ørestikker at vælge imellem, både med og uden sten. Ørestikkerne er lavet i kirurgisk stål eller forgyldt kirurgisk stål

Der er også tre varianter, som er lavet i titanium.

Det koster 300,- kr. pr. par eller 150,- kr. pr. stk.

Vi laver også huller i ørerne på børn, men man skal dog være fyldt 8 år, og selv være parat til det. Det gør ondt at få lavet huller i ørerne, og der kan efterfølgende også komme hævelse og betændelse. 

Det er ikke nødvendigt at bestille tid, da der altid er en i butikken der laver hul i øret.

Helingstid ved huller i ørerne

Øreflippen: 6-8 uger

Bruskdelen: 12-14 uger

Ørestikkerne må IKKE tages ud i helingsperioden.

 

Plejevejledning

Det anbefales at lade ørestikkerne sidde i i helingsperioden, og gerne længere. Du bør ikke gå uden øreringe det første år, efter du har fået lavet huller i ørerne, da hullerne kan krympe eller lukke helt til.

Som hovedregel, skal du lade hullerne være. Du skal tænke på, at det er et sår, som skal have ro til at hele. Derfor bør du også undgå at røre ved ørestikkerne.

Skulle der gå betændelse i hullerne, så kan du rense med en vatpind dyppet i klorhexidin, morgen og aften. Husk altid at vaske hænder, inden du rører ved hullerne/ørestikkerne. Kontakt lægen, hvis hævelsen/betændelsen ikke forsvinder indenfor et par dage med daglig rens med klorhexidin. Kontakt altid lægen, hvis du er i tvivl.

 

Vi håber du bliver glad for dine nye huller i ørerne, og vi ser frem til at se dig igen, når du får brug for nogle nye flotte øreringe

Har du spørgsmål, kan du ringe til os på tlf. 75 62 54 77 eller skrive til os her