Mere om Livets smykke

HVILKET SMYKKE SKAL JEG VÆLGE?
Du skal først og fremmest vælge det smykke, der taler mest til dig. Har du svært ved at vælge, så kan du herunder læse lidt mere om de forskellige smykkeserier og deres betydning. Måske det kan hjælpe dig til at vælge DIT livssmykke.

TRO

Denne smykkeserie er til dig, der har brug for at styrke din TRO. Du bærer en længsel i dit hjerte. Et ønske om forandring, men du har svært ved at tro på, at du kan løfte dette ønske igennem. Smykket TRO kan være med til at skærpe dét fokus. Alt starter med en tro. Troen på forandring, troen på helbredelse, troen på kærligheden, troen på at dette kan virkeliggøres, troen på eget værd og egen værdi.

LYKKE

Denne smykkeserie er til dig, der ønsker en større grad af LYKKE i dit liv. Smykket LYKKE skal minde dig om hvor megen lykke, der findes lige indenfor din rækkevidde. Om hvordan du hver dag kan fokusere på alt det du har, minde dig selv om alt det gode der vil komme og hvordan du selv kan bidrage med lykke til dine omgivelser. LYKKE vil hjælpe dig til at være den positive sjæl du længes efter at blive. Smykket fylder, stråler og er ladet med positive bekræftelser.

LIVSVALG

Denne smykkeserie er til dig, der står midt i et essentielt LIVSVALG. Du vil gerne lægge dit liv helt om, Måske skal der bare være fokus på nogle helt andre og mere nære ting? Du ved det bliver hårdt, men du ved også at det er nødvendigt. På ringen står der skrevet: ’Det liv du lever – er det liv du får’. Den lille tekst skal minde dig om, at intet vil ændre sig, medmindre du selv er indstillet på en forandring. Og det er du nu!

VÆKST

Vækst repræsenterer overflod på alle plan. I rammen finder du små, åbne muslingeskaller. I hver af de små skaller ligger der en perle. Der er blomster, blade og ornamenter. Kæden ´Vækst` er inspireret af en ganske særlig bøn, Jabes Bøn: https://pernilleaalund.com/vaekst/

Det hele er meget enkelt: Det du er fokuseret på og beder om, det kommer til dig. Måske ikke altid i den form vi forventer, men det kommer.

GRO

Det jeg vander...GROR.

Rammen består af små cirkler og bobler med teksten: Det jeg vander gror! Som ringe i vandet breder de sig med troen på det bedre. Din tro, dine tanker og dine handlinger vil bære dig frem.

TAKNEMMELIGHED

På armbåndet finder du min taknemmeligheds bøn. Armbåndet minder os dagligt om alt det, vi har at være taknemmelige over. Hvis vi væbner os med taknemmelighed, er det svært at være ulykkelig.

Bønnen: Tak for alt hvad du har givet. Tak for ordet. Tak for livet. Tak for dem, der bragte mig ind til verden - mod et 'jeg'. Tak for æt, mit folk, min frænde - dem jeg meget snart vil kende. Dem jeg elsker dybt af hjerte. Dem der efterlod mig smerte. Uden dem, jeg ville være som eleven uden lære. Tak for altid at forstå - alt det smukke i det små. For naturens flod af saft. For bestandighed og kraft. For med vished at ku´ sige. Dette live ER uden lige.

FLYV

Forlad dine sorger. Se dine udfordringer på afstand. Flyv … Og derfra hvor du er lige nu, lettet, fold dig ud. Du er et enestående menneske: Kreativ, rig på kærlighed og liv.

KÆRLIGHED

’Tro, håb og kærlighed’ står der på de tre små ringe. Til dig der gerne vil bærer kærligheden tæt ved hjertet. Styrkes ved troen og næres af håbet.

 

Du finder alle smykkerne af Pernille Aalund her.