Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Guldsmed Lind /v Kirsten Lind Jensen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 16482781

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Alle produkter fra Guldsmed Lind og underleverandører er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl og mangler. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Returnering kan foretages til Guldsmed Lind, Søndergade 36, 8700 Horsens - MEN... Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på telefon (75625477) eller e-mail (info@guldsmedlind.dk) inden returnering foretages - Ofte kan evt. problemer løses pr. telefon.

Vi fremsender på opfordring fragtlabel til returnering af defekte varer, således disse kan fremsendes uden udgift for kunden. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig
emballage. Vi opfordrer til, at du benytter vores returlabel, men sker det ikke skal du huske at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Guldsmed Lind har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte

info@guldsmedlind.dk

Att: net butik

Eller ringe på +4575625477 og spørge efter den ansvarlige for webshoppen.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Leveringstid og fragtpriser

Leveringstiden er som regel 1-3 hverdage.

Vi afsender normalt din ordre inden for 2 arbejdsdage - Med undtagelse af varer, der skal hentes hjem fra leverandører. Vi oplyser inden for 2 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 arbejdsdage. Alle ordre bekræftes pr. mail. Når du handler på www.guldsmedlind.dk indgås alle aftaler på dansk.

Der er altid fri fragt når du handler for over 299 dkr på www.guldsmedlind.dk. Alternativt kan man få sin ordre sendt til egen adresse med et gebyr på 59 kr. Alle pakker sendes med track and trace. Som hovedregel sender vi kun til danske adresser. Har du en udenlandsk adresse men stadig ønsker at købe i vores webshop bedes du kontakte info@guldsmedlind.dk for nærmere aftale.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@guldsmedlind.dk) eller benytte
standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os
besked.
Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Forsendelse af reparationer
Reparationer som er sendt til os eller afleveret i butikken og som skal sendes tilbage. Her bliver reparationen sendt til din nærmeste GLS pakkeshop. Ønsker du afsendt til din egen adresse skal dette nævnes ved aflevering af smykker.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet,
fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

  • OBS: VI AFHENTER IKKE PAKKER I PAKKESHOPS ELLER SENDT UDEN OMDELING. RETUR VARE SKAL SENDES TIL:
  • GULDSMED LIND
  • SØNDERGADE 36
  • 8700 HORSENS
  • INFO@GULDSMEDLIND.DK

Vi anbefaler ikke at returpakker sendes med DAO!

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på
ovenstående adresse i vores fysiske butiks åbningstider som du finder her.

 

Bytteservice

Læs mere omkring bytning af vare og nedsatte vare her.

 

Salg til udlandet

Det er umiddelbart ikke muligt at bestille varer til udlandet, men skriv gerne en mail til info@guldsmedlind.dk eller tag telefonisk kontakt på +4575625477, såfremt du ønsker at bestille til udlandet, og så vil det vurderes om det kan lade sig gøre i den konkrete situation. Ordrer til udlandet tillægges ekstra fragt.

 

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem 2 forskellige betalingsformer:

1. Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.pbs.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 2 arbejdsdage.

Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken www.guldsmedlind.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.guldsmedlind.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

2. Du kan også efter aftale betale ved konto overførelse. Vi sender varen når overførelsen er registreret. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af
indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører
aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Lind /v Kirsten Lind Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og
behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på guldsmedlind.dk er Guldsmed Lind /v Kirsten Lind Jensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle
tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@guldsmedlind.dk

Standardfortrydelsesformular:
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

  • Guldsmed Lind
  • Søndergade 36
  • 8700 Horsens
  • E-mail: info@guldsmedlind.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer

__________________________________________________________

Ordre nr:_______

Navn:_________________________________________________

Hvad er årsagen til at varen returneres? (Sæt X)

___ Jeg har fortrudt, og ønsker pengene retur. (Pengene overføres tilbage til det købsmiddel varen er købt med)

___ Jeg ønsker en anden vare. Hvilken vare___________ (angiv varenr.)

___ Jeg ønsker varen i en anden størrelse. Hvilken størrelse:________

Andre kommentar:

__________________________________________________________

Dato: _________________

(Denne fortrydelsesformular er også med sendt ved køb, det anbefales at bruge den med sendte fortrydelsesformular)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.02.2022