Indkøbskurv

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

 

Reklamationsret

Alle produkter fra Guldsmed Lind og underleverandører er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at batterier ikke er omfattet af reklamationsretten.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Returnering kan foretages til Guldsmed Lind, Søndergade 36, 8700 Horsens - MEN... Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på telefon (75625477) eller e-mail (info@guldsmedlind.dk) inden returnering foretages - Ofte kan evt. problemer løses pr. telefon.

Vi fremsender på opfordring fragtlabel til returnering af defekte varer, således disse kan fremsendes uden udgift for kunden. Udlæg for fragtomkostninger der ikke på forhånd er aftalt med Guldsmed Lind, refunderes ikke. Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Guldsmed Lind har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Leveringstid og fragtpriser

Vi afsender normalt din ordre inden for 2 arbejdsdage - Med undtagelse af varer, der skal hentes hjem fra leverandører. Vi oplyser inden for 2 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 arbejdsdage. Alle ordre bekræftes pr. mail. Når du handler på www.guldsmedlind.dk indgås alle aftaler på dansk.

Alle ordrer under DKK 500,00 pålægges fragt. Ordrer på DKK 0 - 499,- pålægges fragtomkostninger. Kunden kan enten vælge at få ordren sendt med Quickbrev med Postnord til 20,- kr. eller få ordren sendt som pakke med Postnord til 60,- kr. Alternativt kan kunden vælge selv at afhente ordren i butikken.

Ordrer på DKK 500,- og over sendes fragtfrit til privat adresse i Danmark. Dette gælder uanset antallet af varer som lægges i kurven. 

 

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret på ikke nedsatte varer og 14 dages fortrydelsesret på nedsatte varer, når du handler på www.guldsmedlind.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres ubrugt i samme stand og mængde, samt i en komplet original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen. Guldsmed Lind afgør ved modtagelse af den returnerede vare, om dette er opfyldt. Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til : Guldsmed Lind, Søndergade 36, 8700 Horsens Att: Net butik.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres altid ved en debitering til det betalingskort, som er benyttet ved betaling af ordren, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance m.m., samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.)

Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og åbenlyse forkerte priser.

 

Salg til udlandet

Det er umiddelbart ikke muligt at bestille varer til udlandet, men skriv gerne en mail til info@guldsmedlind.dk eller tag telefonisk kontakt på +4575625477, såfremt du ønsker at bestille til udlandet, og så vil det vurderes om det kan lade sig gøre i den konkrete situation. Ordrer til udlandet tillægges ekstra fragt.

 

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem 2 forskellige betalingsformer:

1. Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.pbs.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 2 arbejdsdage.

Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken www.guldsmedlind.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.guldsmedlind.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

2. Du kan også efter aftale betale ved konto overførelse. Vi sender varen når overførelsen er registreret.