Indkøbskurv

Lind Design

Vi har i forbindelse med vores 150 års jubilæum i 2017, udarbejdet et katalog, der beskriver Guldsmed Linds historie gennem 5 generationer.

Vores jubilæumskollektion er også en del af kataloget. Kollektionen består af smykker designet af de tidligere ejere og nu reproduceret af værkstedet, samt helt nye smykkefremstillinger. Læs mere og se kataloget ved at trykke på billedet.

Lind Design omfatter de smykker som vore guldsmede har designet og produceret på vores eget værksted her i butikken. Der er blevet designet mange forskellige smykker igennem årene. Nogle af smykkerne er vist her på hjemmesiden, og andre er kun i butikken.

I forbindelse med Guldsmed Linds 140 års jubilæum, blev ombytningsserien 1867 lanceret. Serien består af ringe, ørestikker og vedhæng i 14 karat guld eller hvidguld med brillanter i forskellige størrelser.

Lind Design har designet forskellige allianceringe herunder den klassiske alliancering, men vi har også udfordret det traditionelle design med kugleringen og den snoede alliancering. Allianceringene fremstilles i både guld og hvidguld med brillanter i, og der er med tiden mulighed for, at isætte flere sten.

Hvert år bliver der designet en årsring, der er præget af tidens trend, hvor prisen holdes i en prisklasse, der passer de fleste. Ringen bliver kun produceret det pågældende år, og derefter udgår den. Det er derfor en oplagt mulighed at give som gave ved en speciel lejlighed.

I butikken finder du også smykkelåse til perlekæder fra Lind Design. Nogle af låsene er lavet som kugler og andre med motiver. Ydermere kan du også se det store udvalg af vielsesringe fra Lind Design, hvor du også har mulighed for at sætte dit helt eget præg på ringene.

Gå på opdagelse her på siden eller kom ind i butikken og få en snak om hvad du ønsker. Vi vil med glæde vise dig udvalget af de allerede eksisterende smykker. Du kan også tale med en af guldsmedene, så kan I sammen designe et helt nyt personligt smykke. De fremstiller også gerne nye smykker ud af dit gammel guld. På siden Lind Design Unika kan du hente inspiration, og se hvordan andre har fået designet deres personlige smykke.